Foi rulada

Foile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina si
  • 2 linguri de ulei.

Mod de preparare

Pentru foile rulada se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, pe rand, apoi se pun faina si uleiul, dupa care se coace la foc iute. Pe o tava se pune hartie si apoi se toarna compozitia, se coace, dupa care se dezlipeste de pe hartie si se taie bucati la fel ca pentru o rulada.


Foile rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci