Aluaturi

Reteta Gogosele cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru gogoselele cu crema se face un aluat ca pentru “Prajituri cu crema de vanilie”. Se pun fie cu ornetul, fie cu lingura, turtite de marimea unei nuci, pe tava neunsa.

ingrediente

   2 1/2 dl apa
   100 g unt proaspat (sau 80 g untura)
   1 lingurita zahar
   un praf de sare
   125 g faina
   4 oua
   Crema de vanilie
   1/2 l lapte
   1/2 baton vanilie sau 
   2 pachetele de zahar vanilat
    
   4 oua
   175 g zahar
    
   80 g faina.
   Glazura
   100 g ciocolata
    
   100 g zahar
   2 linguri apa rece.

mod de preparare

Pentru gogoselele cu crema se face un aluat ca pentru “Prajituri cu crema de vanilie”. Se pun fie cu ornetul, fie cu lingura, turtite de marimea unei nuci, pe tava neunsa. Gogogselele se coc la foc iute. Se lasa sa se raceasca. Se face o crema de vanilie. Se umple un cornet si se pune cate putina crema in fiecare gogoasa, introducand varful cornetului printr-o parte. Gogosile astfel umplute cu crema se asaza pe farfurie unele peste altele, iar deasupra se toarna o glazura de ciocolata, care sa le acopere complet.


Incearca si Tarta delicioasa cu marmelada
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu crema" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.