Gogosi moldovenesti cu branza de vaca

Toate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat se formeaza gogosile: se intinde alu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gogosi moldovenesti cu branza de vaca

Ingrediente

  • 250 g branza de vaca
  • 250 g faina
  • 200 g margarina
  • 120 g zahar praf
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 praf de copt
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Toate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat se formeaza gogosile: se intinde aluatul de grosimea unui deget, pe o masa pudrata cu faina, si se taie cu o forma sau cu un pahar gogosile. Gogosile se prajesc in ulei incins pe ambele fete, pana devin aurii.


Se scot pe un servet de hartie care preia excesul de ulei si se pudreaza apoi cu zahar praf, vanilat.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci