Toate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat se formeaza gogosile: se intinde alu
Toate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat se formeaza gogosile: se intinde aluatul de grosimea unui deget, pe o masa pudrata cu faina, si se taie cu o forma sau cu un pahar gogosile. Gogosile se prajesc in ulei incins pe ambele fete, pana devin aurii.
Se scot pe un servet de hartie care preia excesul de ulei si se pudreaza apoi cu zahar praf, vanilat.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii