Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu zaharul vanilat pana ce se obtine o pasta lichida. Se adauga apa calduta, coaja rasa de lamaie si faina, dar treptat.
Se framanta aluatul, se lasa la dospit pana cand aluatul isi dubleaza cantitatea, dupa care se taie in bucati sau se folosesc forme pentru gogosi. Se pune ulei in tigaie, se lasa sa se incinga, dupa care se pun gogosile una cate una in tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea aluatului. La final, se pudreaza putin zahar vanilat peste gogosi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Gogosile simple delicioase se servesc calde, cu zahar pudra pe deasupra si un pahar cu lapte caldut.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe