Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente.
Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine intr-un castron. Se pune treptat faina, pana cand compozitia nu se mai poate invarti cu lingura. Se framanta repede pe planseta si se intinde o foaie de marimea unei muchii de cutit. Se taie cu paharul inmuiat in faina forme rotunde, carora li se scoate mijlocul cu un degetar. Inelele spaniole se ung cu albus, se presara cu zahar si se coc pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Inelusele spaniole se servesc dupa ce s-au racit.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii