Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 25 g unt
  • 250 ml ulei
  • sare
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie

Mod de preparare

Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.

Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.


Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci