Aluaturi

Reteta culinara Papanasi cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul.

ingrediente

   250 g branza de vaci 2 oua 3 linguri faina25 g unt 250 ml ulei sare ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie

mod de preparare

Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.


Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.


Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.
Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

Incearca si Mucenici moldovenesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite