Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul.
Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.
Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.
Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii