Aluaturi

Reteta Pate brisée

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare.
Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si put

ingrediente

   250g faina
   125g unt
   1 praf de sare
   1 galbenus
   apa

mod de preparare

Se faina intr-un bol larg si in mijloc se aseaza bucatile de unt galbenusul si un praf de sare.


Se incorporeaza incetul cu incetul adaugandu-se si putina apa si se amesteca pana ce se formeaza un aluat.


Se omogeanizeaza in continuare foarte bine dar fara sa framantam prea mult pentru a nu deveni casanta.


Se lasa la rece 30 min minimum.



Pofta buna!





Reteta Pate brisée a fost propusa de Madyna pe forum culinar.ro





Alte retete de aluat gasiti aici:


Aluat frantuzesc,


Aluat FILO - homemade, placinte, strudele,


Aluat de placinta romaneasca
Incearca si Pirosti nedospite
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate brisée" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.