Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra pu
Amesteci toate ingredientele pentru aluat si cand obtii compozitia pui aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Deasupra pui umplutura.
Dai la cuptor si coci pe jumatate.
Scoti tava si pui deasupra un amestec din cele 5 albusuri ramase, batute spuma cu 200 g zahar.
Se da din nou la cuptor pentru 15-20 minute.
Alte retete recomandate:
Drob de pui
Eclere altfel
Friptura de miel coroana

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii