Numai bune de luat la pachet
Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, zaharul, coaja, drojdia, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untul, esenta de rom si framantam adaugand treptat laptele caldut.
Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, adaugam ciresele amestecate cu zaharul, faina, scortisoara si punem pe foaia de aluat.
Rulam si taiem rondele de 2 cm grosime cu un cutit bine ascutit.
Asezam fiecare bucata de rulou cu fata in sus, intr-o tava unsa cu ulei. Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra. Le pudram cu zahar pudra cand sunt calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii