Bomboane, figurine

Reteta Jeleu de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune zaharul intr-un vas la foc mic si se lasa pana se topeste, amestecand cu o lingura din lemn. Se amesteca laptele cu galbenusurile, adaugandu-

ingrediente

   5 galbenusuri
   6 foi de gelatina
   scortisoara
   2 linguri de rom
   3 cani cu lapte
   o cana cu zahar
   un pliculet de zahar vanilat

mod de preparare

Se pune zaharul intr-un vas la foc mic si se lasa pana se topeste, amestecand cu o lingura din lemn. Se amesteca laptele cu galbenusurile, adaugandu-se si un pliculet de zahar vanilat. Se toarna laptele cu galbenusuri peste zaharul topit, amestecand bine. Se pune vasul intr-un alt vas la bain-marie sa fiarba, amestecand continuu. Gelatina se inmoaie in putina apa rece si se amesteca in crema, atunci cand aceasta este aproape gata. Se mai tine cateva minute pe foc si apoi se adauga doua linguri de rom. Se toarna crema in cupe fi se tine la frigider, sa se intareasca.



Alte retete dulciuri recomandate





Galuste cu prune


Ciocolata de casa


Papanasi fierti
Incearca si Bulgari de zapada
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de zahar ars" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bomboane, figurine

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.