Am amestecat totul si am pus pe foc, adaugind si doua linguri de "dulce de leche" (se poate lasa alba sau se poate pune cacao sau ciocolata). Se amest
Am amestecat totul si am pus pe foc, adaugind si doua linguri de "dulce de leche" (se poate lasa alba sau se poate pune cacao sau ciocolata). Se amesteca deci bine pe foc mic pina ce crema se intareste.
Am pus apoi un strat de biscuiti din cei normali uscati fara prea multe chestii in ei .
Apoi am pus un strat de crema calda binenteles si iar biscuiti pina cind se umple forma.
Am inchis bine cu folia transparenta ca sa fiu sigura ca n-am probleme. Dupa citeva ore de stat la frigider am rasturant-o si am dat cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Budinca cu biscuiti a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de budinca gasiti aici:
Cuburi de budinca,
Budinca de gris,
Budinca de gris cu mere
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalUn an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii