Merele curatate si scobite se taie feliute care se pun intr-o oala, se pudreaza cu zahar si se dau 10 minute la cuptor. Se obtine o marmelada. Se pun
Merele curatate si scobite se taie feliute care se pun intr-o oala, se pudreaza cu zahar si se dau 10 minute la cuptor. Se obtine o marmelada. Se pun in forma straturi alternative de piscoturi zdrobite si marmelada de mere. Se face o crema de vanilie din: 1 I lapte 6 oua, o jumatate de baton de vanilie, 50 gr faina, 100 gr zahar. Se fierb intr-un vas toate aceste ingrediente, batandu-se bine, pana se ingroasa. Se acopera amestecul de mere si marmelada cu crema de vanilie, se pudreaza cu zahar, se coace in cuptorul cald, la foc moderat, 15 minute.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPui de tara, pregatit la foc lent, cu muuulte legume, a rezultat o bunatate. Si-a facut tare bine datoria si de aceasta data...
Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii