Budinci

Budinca de brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In brinza de vaci trecuta prin masina de tocat se pun 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2 lingurita de sare, praf de vanilie. Toate

ingrediente

   500 gr. brinza de vaci
   1 ou
   3 linguri smintina
   3 linguri zahar
   2 linguri gris
   100 gr. stafide
   1/2 praf de vanilie
   1 pahar sirop de fructe
   3 linguri unt
   sare
   pesmet

mod de preparare

In brinza de vaci trecuta prin masina de tocat se pun 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2 lingurita de sare, praf de vanilie. Toate acestea se freaca bine cu o lingura de lemn si se adauga (daca sint la indemina) stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase unsa cu unt si presarata cu pesmet, se niveleaza suprafata, se unge cu smintina, se stropeste cu unt si se coace timp de 25-30 minute.
Se serveste fierbinte cu un sirop sau cu smintina
Incearca si Ecler cu ciocolata si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite