Budinci

Reteta Budinca de caise din compot

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas se inmoaie chiflele in apa calda 10 minute, apoi se scurg si se maruntesc. Se scot caisele din compot si se lasa la scurs. Se bate untul

ingrediente

   3 chifle
   50 gr unt
   75 gr zahar
   3 galbenusuri
   100 gr alune
   1 lingurita cacao
   4 linguri lichior de caise
   500 gr caise din compot

mod de preparare

Intr-un vas se inmoaie chiflele in apa calda 10 minute, apoi se scurg si se maruntesc. Se scot caisele din compot si se lasa la scurs. Se bate untul spuma cu zahqrul intr-un castron, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul si se amesteca bine. Se amesteca chiflele, alunele si cacaua cu crema de unt si lichiorul, apoi se amesteca. Intr-un castron se bat cele 3 albusuri spuma tare si se incorporeaza delicat in crema. Se unge o terina cu unt, se pune compozitia si se acopera cu caisele din compot. Se introduce terina in cuptorul cald si se tine la copt 30 de minute.



Alte retete de dulciuri:





Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie


Tort cu mere si crema de zahar ars


Cremsnit
Incearca si Gris cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de caise din compot" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.