Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri de zahar pana devin spuma, apoi se toarna grisul in ploaie. Se adauga si albusurile batute spuma. Compozitia se
Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri de zahar pana devin spuma, apoi se toarna grisul in ploaie. Se adauga si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-un vas rotund si se coace pana se desprinde de pe margini (la microunde 7 min si 30 sec).
Intre timp se fierbe laptele cu 1 lingura de zahar si esente, apoi se toarna fierbinte peste budinca scoasa din cuptor.
Dupa ce absoarbe tot laptele, se rastoarna pe un platou si se unge cu crema de ciocolata, apoi se imbraca in fulgi de nuca de cocos.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii