Se curata merele de coaja si de simburi, se asaza intregi intr-o cratita peste ¾ pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca
Se curata merele de coaja si de simburi, se asaza intregi intr-o cratita peste ¾ pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca si sa scada zeama pe care au lasat-o pina incepe sa se caramelizeze. Se dau la rece. In acest timp se fierbe grisul cu laptele. Se lasa de asemenea sa se racoreasca si se adauga ouale intregi pe rind, amestecindu-se bine cu telul pina se face ca o crema. Peste mere se poate aseza (cine doreste) un rind din orice fel de dulceata. Se toarna apoi grisul si se da la cuptor
Se rastoarna calda si se serveste rece

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii