Se fierbe grisul cu laptele pina se face ca o mamaliguta nu prea moale. Dupa ce s-a racorit putin, se amesteca cu merele curatate de coaja si date pe
Se fierbe grisul cu laptele pina se face ca o mamaliguta nu prea moale. Dupa ce s-a racorit putin, se amesteca cu merele curatate de coaja si date pe razatoarea mare, cu zaharul, vanilia, sarea. La urma se pun ouale batute amestecind usor. Se asaza compozitia intr-o forma de budinca unsa si presarata cu pesmet si se da la cuptor
Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii