Se fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna totul peste oua, amestecand
Se fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna totul peste oua, amestecand des, pe foc mediu. Se adauga orezul si se pune compozitia in 4 forme, care se presara cu nucsoara si peste care se asaza fulgi de unt. Se asaza formele in tava cuptorului, se toarna apa fierbinte si se lasa la copt 35 de minute.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos Cornulete cu rahat Prajitura snikers

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii