Se spala si se pune la fiert orezul cu laptele si vanilia, la foc mic. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga zaharul si sarea si se las
Se spala si
se pune la fiert orezul cu laptele si vanilia, la
foc mic. Cind orezul este pe jumatate fiert, se
adauga zaharul si sarea si se lasa sa mai fiarba
pina ce laptele a scazut cu totul si orezul este
moale. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga
galbenusurile unul cite unul, stafidele si la urma
spuma de albusuri. Se amesteca usor si se asaza in
forma de budinca unsa cu unt. Se lasa la copt pina
ce se rumeneste. Se rastoarna pe farfurie.
Se serveste cu sos de vanilie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii