Se spala si se pune la fiert orezul cu laptele si vanilia, la foc mic. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga zaharul si sarea si se las
Se spala si
se pune la fiert orezul cu laptele si vanilia, la
foc mic. Cind orezul este pe jumatate fiert, se
adauga zaharul si sarea si se lasa sa mai fiarba
pina ce laptele a scazut cu totul si orezul este
moale. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga
galbenusurile unul cite unul, stafidele si la urma
spuma de albusuri. Se amesteca usor si se asaza in
forma de budinca unsa cu unt. Se lasa la copt pina
ce se rumeneste. Se rastoarna pe farfurie.
Se serveste cu sos de vanilie.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii