Este o reteta economica care te ajuta sa scapi de paine veche transformand-o intr-un delicios desert
Se unge tava cu unt si se pune in tava paine bucatele. Printre ele, puteti pune preferintele (fructele, ciocolata, stafidele, merisoarele sau nucile). Laptele se incalzeste putin impreuna cu zaharul, vanilia si untul atat cat trebuie sa se topeasca cel din urma.
Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca bine cu compozitia de lapte. Totul se toarna peste paine in tava si se da la cuptorul preincalzit, pentru 25 min sau pana se rumeneste.
Se poate servi cald, cu inghetata langa sau rece presarat cu zahar pudra sau sirop de ciocolata/ caramel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii