Se freaca 6 galbenusuri cu 100 gr. zahar si ¼ baton vanilie, se adauga 100 gr. faina si 2 cesti de smintina, sare si coaja de lamiie. Se amesteca bin
Se freaca 6 galbenusuri cu 100 gr. zahar si ¼ baton vanilie, se adauga 100 gr. faina si 2 cesti de smintina, sare si coaja de lamiie. Se amesteca bine totul, si la urma se adauga albusurile facute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se acopera. Se coace o ora la cuptor, în bain-marie. Se rastoarna pe un platou.
Se serveste cu sos de ciocolata. Se serveste calda.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii