Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se p
Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se pune faina si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina,apoi se toarna treptat laptele,amestecand continuu,pana se obtine o ciulama buna.Se ia sosul de pe foc,se adauga sare,piper,galbenusurile,cate unul,se amesteca bine dupa fiecare,apoi se introduc varfurile de sparanghel si albusurile batute spuma tare si se amesteca,foarte usor.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea si se presara cascaval ras.Se introduce la cuptorul incalzit.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii