Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaha
Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaharul, pesmetul, vanilia, migdalele sau alunele sau nucile macinate, visinile si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace cam trei sferturi de ora.
Se serveste cu sirop
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe dragul ciupercilor champignons, dar și a ardeilor grași dulci, am făcut ieri o tocăniță excelentă, foarte...
Tocanita de ciuperci cu ardei grasiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii