Budinci

Reteta Fursecuri cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
merle_24787 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minu

ingrediente

   500g faina
   1 pachet praf de copt
   250g zahar
   1 ou
   2 linguri cacao
   2 lingurite scortisoara
   280g margarina(rama)
   2 linguri vin rosu
   glazura de ciocolata
   nuci macinate
   dulceata de capsuni

mod de preparare

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minute
Se intinde apoi subtire si cu un paharel se taie forme care se coc la 180 grade 10 minute .
Se lasa sa se raceasca si apoi se ung cu dulceata si se lipesc cite 2.Marginile se dau prin glazura de ciocolata(in prealabil topita) si apoi prin nucile macinate.

se pastreaza in doza cu capac ca sa se inmoaie.
Incearca si Budinca de capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vin rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.