Jeleu Bavarez

Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 10 dlg mazare
  • 60 dkg ceafa
  • 8 pui de porumb
  • 10 dkg castraveti mici
  • 10 dkg ciuperci
  • 1 l supa de oase
  • 1
  • 5 linguri praf de gelatina
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 10 boabe de piper
  • Sare
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita condimente petru gratar
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora la 200 de grade stropind-o continuu cu untura. Fierbem ouale tari si le taiem rondele. Punem la fiert morcovul cu ardeiul in apa sarata. Dupa 5 minute adaugam mazarea si ciupercile, fierbem 5 minute si le feliem. Taiem in fasii subtiri ceafa si impartim bucatile in 4 vase rezistente termic. Stratificam legumele cu carnea si rondelele de oua. Fierbem supa de oase, adaugam otetul, sarea, boabele de piper si amestecand continuu incorporam praful de gelatina. Dupa zece minute, o strecuram printr-o sita deasa si o turnam peste legume. Punem la frigider pana se intareste.
Alte prajituri recomandate

Tarta cu visine

Tort diplomat

Tiramisu

Prajitura cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci