Budinci

Reteta Jeleu Bavarez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora

ingrediente

   2 oua
   1 morcov
   1 ardei verde
   10 dlg mazare
   60 dkg ceafa
   8 pui de porumb
   10 dkg castraveti mici
   10 dkg ciuperci
   1 l supa de oase
   1
   5 linguri praf de gelatina
   1 lingura otet de vin alb
   10 boabe de piper
   Sare
   1 lingurita piper macinat
   1 lingurita condimente petru gratar
   4 linguri ulei

mod de preparare

Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora la 200 de grade stropind-o continuu cu untura. Fierbem ouale tari si le taiem rondele. Punem la fiert morcovul cu ardeiul in apa sarata. Dupa 5 minute adaugam mazarea si ciupercile, fierbem 5 minute si le feliem. Taiem in fasii subtiri ceafa si impartim bucatile in 4 vase rezistente termic. Stratificam legumele cu carnea si rondelele de oua. Fierbem supa de oase, adaugam otetul, sarea, boabele de piper si amestecand continuu incorporam praful de gelatina. Dupa zece minute, o strecuram printr-o sita deasa si o turnam peste legume. Punem la frigider pana se intareste.
Alte prajituri recomandate



Tarta cu visine

Tort diplomat

Tiramisu

Prajitura cu visine
Incearca si Budinca cu dulceata si sos caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu Bavarez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.