Mandarinele din doza se pun la scurs. În lipsa de mandarine proaspete, pastrati zeama de la compot pentru a inmuia piscoturile. Se mixeaza ouale+zahar+zahar vanilat+sare+coaja rasa de la mandarine..
Se adauga brinza, se mixeaza mai departe. Amestecati praful de budinca cu praful de copt, presarati peste amestecul de brinza, mixand intr-una. Se unge o tava si se tapeteaza cu putin gris. Se toarna jumatate din aluat in tava, dupa care se aseaza feliutele de mandarine deasupra. Pastrati vreo 20 de feliute pentru deco. Turnam si jumatatea cealalta de aluat peste, si dam la cuptorul incins la 180 -190°C timp de 40-45 minute.
Se lasa la racit. Dintr-o mandarina se taie feliute subtiri pentru decorat, iar din restul bucatilor stoarcem sucul si trecem piscoturile pe ambele parti prin el. Aranjam piscoturile inmuiate peste prajitura rece. Cu feliutele subtiri de mandarina, si cele ramase din compot, se decoreaza dupa fantezie.
Prajitura cu mandarine se serveste dupa ce s-a racit.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe