Budinci

Reteta Prajitura Negrese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aluat
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul, laptele, moniacul stins (s

ingrediente

   Aluat 3 oua
   1 cana zahar
   1/2 cana ulei
   1/2 cana lapte
   1 lingurita de amoniac
   1 si 1/2 cani cu faina
   Crema 3 sferturi cana de zahar
   3 linguri de cacao
   1/2 cana apa

mod de preparare

Aluat


Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul, laptele, moniacul stins (se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. Dupa acestea se pune la cuptor 30min.


Crema


Se amesteca cele trei ingrediente la foc.


Aceasta glazura se toarna peste prajitura coapta si taiata patratele.
Incearca si Budinca de brinza de vaci cu stafide si lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negrese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite