Tiramisu reţetă originala RETETA ESTE PT 10 PORTII(normale): Se bat ouale cu zaharul(cu mixerul) pana se topeste si devine o crema, dupa care se amesteca mascarponele incet cu
RETETA ESTE PT 10 PORTII(normale):
Se bat ouale cu zaharul(cu mixerul) pana se topeste si devine o crema, dupa care se amesteca mascarponele incet cu lingura pana devine o crema fina(fara cocoloase). Dupa,se unge o tava cu putina crema fina, piscoturile se trec prin cafeaua racita doar pe o parte, dupa care se aseaza cu fata unsa in jos in tava unsa cu putina crema, unul langa altul.(PISCOTURILE nu trebuie sa lase zeama).Peste se unge cu jumatate din crema facuta (un strat mai gros)dupa care se aseaza iar un strat de piscoturi trecute prin cafea si iar un strat de crema. La final se pudreaza bine cu cacao.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii