Budinci

Reteta budinca sos caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste zaharul, se amesteca in el repede faina, se adauga untul si se stinge cu lapte.

Se fierbe pana primeste consistenta unui sos, se amesteca

ingrediente

   120 g zahar
   30 g faina
   unt cat o nuca
   200 ml lapte
   2 oua pentru ungerea castronului
   untura pentru servire
   sos caramel

mod de preparare

Se topeste zaharul, se amesteca in el repede faina, se adauga untul si se stinge cu lapte.





Se fierbe pana primeste consistenta unui sos, se amesteca incontinuu, se ia de pe foc, se raceste, apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma tare.





Se toarna intr-un castron termorezistent uns cu untura si se coace in cuptor aproximativ 40 de minute pe baie de aburi.
se serveste rece, in boluri de portelan sau sticla
Incearca si Jeleu Bavarez
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta budinca sos caramel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite