Sufleul cu mere se serveşte cald, pudrat cu zahăr farin şi scorţişoară. Este foarte bun si usor de pregatit.
Pentru suffleul cu mere, frecam untul spuma cu zaharul, vanilia si galbenusurile, pe rand, apoi punem franzelutele inmuiate in lapte; putem adauga pesmet. Frecam totul timp de o jumatate de ora, apoi adaugam albusurile batute spuma si coaja de lamaie, dupa care punem aceasta compozitie peste merele curatate, scobite si umplute cu gem, asezate in tava tapetata cu unt si faina. Se coace timp de o ora la foc potrivit.
Suffleul cu mere se serveşte cald, pudrat cu zahăr farin şi scorţişoară.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii