Taitei cu mac

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei. Macul impreu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Taitei cu mac

Ingrediente

  • 250g taitei mai lati sau macaroane
  • 2-3 linguri mac
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei.

Macul impreuna cu zaharul se macina, apoi se adauga peste taitei. Se presara zaharul vanilat si se amesteca bine.Macul poate fi inlocuit cu nuca.


Se pot servi atat reci cat si calde.

Pofta buna!

Reteta Taitei cu mac a fost propusa de ingerasul_Al pe forum culinar.ro

Alte retete cu mac gasiti aici:

Prajitura cu mac,

Rulada cu mac,

Prajitura cu mac si caise, pufoasa zemoasa lecker

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc