Taitei cu mac

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei. Macul impreu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Taitei cu mac

Ingrediente

  • 250g taitei mai lati sau macaroane
  • 2-3 linguri mac
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei.

Macul impreuna cu zaharul se macina, apoi se adauga peste taitei. Se presara zaharul vanilat si se amesteca bine.Macul poate fi inlocuit cu nuca.


Se pot servi atat reci cat si calde.

Pofta buna!

Reteta Taitei cu mac a fost propusa de ingerasul_Al pe forum culinar.ro

Alte retete cu mac gasiti aici:

Prajitura cu mac,

Rulada cu mac,

Prajitura cu mac si caise, pufoasa zemoasa lecker

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci