Cele mai usor de facut .
Intr-un castron batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi treptat adaugam uleiul, faina amesctecata cu praful de copt si laptele. Toate se mixeaza pana devine ca o pasta. Compozitia se pune in forme de briose doar trei parti (eu am avut doar 8 forme de silicon si restul le-am pus in forme de cosulete cu hartie speciala pentru briose).In compozitia ramasa se pune nuca,esenta de rom si ciocolata razuita marunt. In fiecare forma se pune putin din compozitia cu nuca si ciocolata. Se coc 15-20 minute la 180 grade. Dupa ce se coc se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca batuta in prealabil si bombonele decorative (dupa preferinte). Cand am facut briose am facut si un chec cu ciocolata pufos Ies aproximativ 24 de briose mari. Compozitia pentru chec este la fel ca si pentru briose.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii