Checul este delicios indiferent care sunt ingredientele folosite. Pentru aceasta reteta in compozitie de foloseste: faina, unt, oua, nuci.
Checul se prepara astfel: intr-un castron cu peretii de sticla punem untul tinut la temperatura camerei si adaugam peste el zaharul. Mixam pana devine ca o pasta. Peste pasta se pune faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Amestecam foarte bine. Batem albusul spuma si il punem peste compozitia de faina. Ungem o tava cu ulei si turnam aluatul smantanos. Deasupra punem bucati de nuca, rahat si stafide. Va iesi un chec umplut si savuros.
Alte prajituri recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii