Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul.
Batem galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus.
Treptat adaugam faina, zaharul vanilat, uleiul si amestecam continuu de jos in sus.
Ungem doua tavi cu ulei, punem compozitia si oprim 4-5 linguri in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza.
Adaugam cacao astfel obtinuta in tavi peste compozitia de chec si facem diferite forme cu furculita.
Dam la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 minute la foc potrivit.
Pofta buna !
Checul cu cacao se lasa sa se raceasca, se taie feliute, se orneaza un platou si se servesc cu un pahar de apa sau de suc.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe