Checuri

Reteta Chec cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Chec cu sos de ciocolata (reteta video)"
 
Cum procedam:
-Se incalzeste bine cuptorul
-Se amesteca margarina, cu zaharul, sare, coaja de lamaie si zaharul vanilat
-Se adauga oule unul cate unul

ingrediente

Ingrediente:
   250 g margarina
   200 g zahar
   1 praf sare
   coaja rasa de la o lamaie
   2 plicuri zahar vanilat
   4 oua
   250 g faina
   2 lingurite praf de copt
   50 ml lapte
Glazura:
   50 g margarina
   50 g zahar pudra
   50 ml zeama de lamaie

mod de preparare

Cum procedam:


-Se incalzeste bine cuptorul


-Se amesteca margarina, cu zaharul, sare, coaja de lamaie si zaharul vanilat


-Se adauga oule unul cate unul, si mixam bine


-Se adauga laptele, mixam bine


-Se adauga apoi faina se amesteca cu praful de copt.


-Se unge o forma de chec cu margarina, si se tapeteaza cu putina faina, se toarna aluatul si se coace aprox. 50 minute la foc mediuPentru glazura se lasa sa fiarba incet margarina cu zaharul pudra si sucul de lamaie. Checul se scoate din cuptor si se acopera cu glazura de lamaie.





Se lasa sa se raceasca, se desprinde de margini si se pun pe un platou.
Rece
Incearca si Chec cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.