Pentru checul delicios cu mere si nuci se incinge cuptorul la temperatura buna (200 grade), se unge cu ulei o tava de chec si se tapeteaza cu faina. Amestecati merele cu doua linguri de suc de lamaie. Separat se pun brandy, stafidele, nucile si ghimbirul. in alt vas, amestecati untul, zaharul, coaja de lamaie cu mixerul timp de cinci minute, apoi adaugati ouale si bateti bine pana devine ca o pasta. Adaugati merele si cerneti deasupra faina si praful de copt. Amestecati bine cu o lingura si adaugati stafidele cu nucile si ghimbirul. Puneti compozitia in tava cu lingura si dati la foc tare timp de 30 de minute, apoi reduceti temperatura la 180 de grade si lasati sa stea pana la o ora. Dupa ce s-a copt, lasati cateva minute, apoi rasturnati pe un gratar de sarma.
Checul delicios cu mere si nuci se serveste taiat felii cu glazura deasupra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe