Freci untul cu zaharul pudra pana devine spuma, adaugi ouale pe rand si freci dupa fiecare. Adaugi coaja rasa, aromele si branza. Dupa ce am omogenizat-o punem faina cernuta cu praful de copt si la sfarsit fructele maruntite impreuna cu nucile si rahatul, alternand cu laptele. Daca doriti puteti sa le tavaliti putin prin faina ca sa fiti sigure ca nu se lasa la fund. Lasi aluatul sa se odihneasca 45 de minute la loc cald. Intinzi aluatul in foaie, il rulezi si il pui in forma. Se unge cu putin galbenus si se da la cuptorul incins pentru circa o ora. Se poate pudra cu zahar aromatizat cu vanilie.
Se poate pudra cu zahar vanilat, iar apoi se feliaza.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe