Cupcakes sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose e nevoie de oua, lapte, zahar, afine, faina, vanilie, nuca de cocos si ciocolata topita.
Cupcakes sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose se amesteca ouale cu zaharul apoi se adauga untul sau margarine iar laptele cu faina se aduga alternativ pana devine ca o smantana groasa. Se pregatesc dinainte formele de cupcakes, se toarna compozitia in forme si se pun pe deasupra cateva afine.Se baga la cuptorul incins aproximativ 1 ora pana devin rumene.
Crema: ouale, zaharul,faina, si laptele se fierb pana se ingroasa crema iar la sfarsit, dupa ce s-a luat de pe foc si s-a racit se adauga untul si vanilia.
Decor: fiecare cupcake se spriteaza cu crema de vanilie si se pune deasupra nuca de cocos apoi se decoreaza cu ciocolata topita
Cupcakes se servesc reci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeInvelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii