Patru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se adauga 4 linguri de ulei s
Patru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se adauga 4 linguri de ulei si se amesteca bine. Este ideal sa se coaca in cuptor cu lemne si servit cu gem de caise, dar si in cuptorul de aragaz se poate face bine.
Alte reteteculinare recomandate
Placinta cu mere
Placinta cu spanac
Rulada ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii