Cozonac

Reteta Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se d

ingrediente

   1 kg brinza de vaci
   200 g zahar pudra
   2 pachetele zahar vanilat
   coaja de la o lamiie
   1 lingura plina cu faina
   5 galbenusuri
   5 albusuri batute spuma
   3 linguri cu smintina
   100 g stafide
   2 linguri cu pesmet
   50 g unt
   sare

mod de preparare

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Incearca si Colacei moldovenesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de brinza de vaci pentru pasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cozonac

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.