Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de lapte pe foc mic, amestecand reped
Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de lapte pe foc mic, amestecand repede, ca sa nu se taie crema. Cand crema s-a omogenizat, se adauga frisca si se incorporeaza usor. Se tine la rece.
Se serveste in cupe adanci, cu piscoturi pentru sampanie, asezate pe margine.
Alte retete:
Orez cu lapte
Lapte de pasare
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii