Se taie in felii 3 mere. Citeva felii se opresc pentru ornat, celelalte se asaza in pahare si se presara cu zahar praf si lichior. Se freaca zaharul c
Se taie in felii 3 mere. Citeva felii se opresc pentru ornat, celelalte se asaza in pahare si se presara cu zahar praf si lichior. Se freaca zaharul cu galbenusurile pe foc, se adauga piureul de la 2 mere, coaja si zeama de lamiie. Cind s-a ingrosat, se da deoparte si se amesteca cu foile de gelatina dizolvate in putina apa fierbinte si cu albusurile spuma.
Crema se toarna in pahare, peste bucatelele de mere. Se garniseste cu boabe de dulceata de visine si bucatele de mere.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii