Umplutura cu nuci

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 dg nuci macinate
  • 4 dg stafide
  • 10 dg miere
  • coaja de la o lamaie
  • 9 dl lapte

Mod de preparare

Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand intre timp la foc mic aproximativ 4-5 minute. Daca nucile sunt proaspete se fierbe mai mult. Cu cat se fierbe mai mult umplutura cu atat beigli-ul va avea forma mai estetica, nu se va crapa, dar e posibil sa se usuce pe a doua zi.
Alte retete recomandate

Gogosi

Spuma de capsuni

Spuma de portocale

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci