Se pune la fiert zaharul cu apa si cu zeama de lamiie, pina ce se leaga bine. In timpul fiertului, se stringe cu lingura spuma care se formeaza, pina
Se pune la fiert zaharul cu apa si cu zeama de lamiie, pina ce se leaga bine. In timpul fiertului, se stringe cu lingura spuma care se formeaza, pina cind siropul se curata bine. In timpul cit se leaga zaharul, se presara peste petalele de trandafiri sarea de lamiie si se framinta bine cu mina. Cind siropul s-a legat, se pun petalele de trandafir astfel pregatite si se lasa sa fiarba. Se pune in borcane dupa ce s-a racit bine.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii