Coltunasii cu branza sunt foarte deliciosi. Daca vrem sa pregatim o reteta mai speciala, putem adauga stafide la umplutura de branza.
Coltunasii cu branza sunt foarte deliciosi. Daca vrem sa pregatim o reteta mai speciala, putem adauga stafide la umplutura de branza. Faina se aseaza pe o planseta, in mijloc se pun 3 oua, apa, sare, si se framanta o coca de taitei de consistenta potrivita, care se lasa in repaus 15 minute. Coca se intinde in foaie de grosime de 3-4 mm si se taie in patrate cu latura de 6cm. Branza se amesteca cu stafide, vanilie, sare, razatura lamaie, si cu restul de ou ramas (numai galbenusul) (75 gr). Pe fiecare bucata se aseaza cite o lingura de branza amestecata cu celelalte ingrediente, iar doua din laturi se ung cu galbenus si se impacheteaza in forma de triunghi, apasand marginile cu o furculita. Coltunasul se fierbe in apa si sare timp de 15 minute.
Peparatul se serveste cald cu smintina si zahar pudra deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii