Gogosi

Reteta Zeppole di san giuseppe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Uleiul se pune intr-un vas si se pune la foc cam la 190grade.
Intr-un vas,se amesteca ouale batute,cu ricotta si vanilia,apoi se adauga faina cernuta,

ingrediente

   ulei pt prajit
   1 cana faina
   2 lingurite praf de copt
   putina sare
   1 1/2 lingurita zahar
   2 oua batute
   1 cana branza ricotta
   extract vanilie
   jumatate de cana zahar praf

mod de preparare

Uleiul se pune intr-un vas si se pune la foc cam la 190grade. Intr-un vas, se amesteca ouale batute, cu ricotta si vanilia, apoi se adauga faina cernuta, praful de copt, sarea si zaharul. Cu o lingura de lemn se amesteca usor si se omogenizeaza. Aluatul este lipicios. Cu o lingura, se ia din aluat si se pune in uleiul fierbinte. Gogosile se intorc in ulei de la sine,cam 3-4 minute,pana devin maro-aurii. Se pudreaza cu zahar praf.Cand sunt gata,se umplu cu ricotta amestecata cu zahar, fructe confiate sau(si) bucatele de ciocolata. Sunt ca si gogosile si se fac si se mananca numai o data pe an, de Sfantul Iosif.


Se servesc calde sau reci, la desert. Reteta Zeppole di san giuseppe a fost propusa de cristina-simona pe forum culinar.ro.

Incearca si Gogosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Zeppole di san giuseppe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite