Inghetate

Reteta Casata de crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru casata de crema se pregateste compozitia ca pentru orice inghetata de vanilie, cafea, zahar ars, la care se adauga 300 g frisca batuta.

ingrediente

   6 oua
   250 g zahar
   9 dl lapte
   300 g frisca batuta

mod de preparare

Pentru casata de crema se pregateste compozitia ca pentru orice inghetata de vanilie, cafea, zahar ars etc., la care se adauga, dupa ce s-a racorit complet, 300 g frisca batuta. Apoi, in loc sa se intareasca in serbetiera care trebuie invartita, se toarna compozitia intr-o forma speciala de inghetata, se acopera ermetic cu capacul, se pune intr-o galeata cu gheata si sare si se lasa 3 — 4 ore, pana se intareste cat trebuie. La nevoie se mai adauga gheata si sare. Nu se misca in timpul cat este pusa la gheata. Nu trebuie lasata sa inghete prea mult, deoarece pierde din aroma.


Incearca si Inghetata cu aroma de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Casata de crema" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.