Inghetata cu banane si caise

Retete dietetice

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu banane si caise

Ingrediente

  • 130 g banane fara coaja
  • 400 g caise
  • 300 g iaurt grecesc (10% grasime)
  • 10 linguri zahar (sau dupa gust)

Mod de preparare

Bananele se feliaza si se pun in congelator. Caisele se spala, apoi se scufunda in apa fierbinte, pentru jumatate de minut. Se scot din apa si li se ia pielita, se indeparteaza samburele, se clatesc cu apa rece si se pun in congelator. Dupa ce fructele s-au congelat, se pun in blender impreuna cu iaurtul grecesc. Se maruntesc si se amesteca bine, apoi se adauga zaharul, dupa gust. Compozitia se pune la congelator, iar dupa ce ingheata, se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc