Inghetate

Reteta Inghetata cu fructe de padure

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dyadya postat de
Postat pe: 17-08-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Inghetata de zmeura la Slow Juicer-ul Kuvings - reteta video"
 
>
O inghetata delicioasa, aromata!

ingrediente

6 portii

   400 gr fructe de padure congelate (coacaze, zmeura, afine)
   200 gr fructe de padure proaspete (coacaze, zmeura)
   400 gr frisca naturala (pregatita cu smantana)
   400 gr iaurt 10% grasime
   2 linguri cu miere de albine
   o pastaie de vanilie
optional:
   topping de fructe de padure, ciocolata

mod de preparare

Incepem prin a pregati frisca: smantana se mixeaza pana ce incepe sa isi mareasca volumul. Se adauga doua linguri cu zahar, semintele de vanilie si se mixeaza la viteza mare pana ce se ingroasa. Pentru consistenta se pot adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. (Se pastreaza la rece minim o ora).

Fructele de padure congelate se paseaza impreuna cu iaurtul si mierea de albine. Se adauga frisca rece si se incorporeaza complet. Dam vasul la frigider pentru doua-trei ore, dupa care il scoatem si mixam din nou inghetata. Se pune apoi in cupe/pahare/forme preferate si se pastreaza la congelator pana la servire. Se orneaza cu fructe proaspete, topping de fructe sau ciocolata. Pofta buna!

Incearca si Inghetata economica
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu fructe de padure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.